Heiskanen tässä terve.

Olis muuten ihan mukava kirjottaa sellasta normaalia blogia. Sellaista että jokainen tietäis kuka sitä oikein kirjoittaa. Mut ei sillä näin mitään väliä. On ihan kiva avautua tällai itsellensäkin.

Mut voi että, salkkarit. Aika kuningas ohjelma. Eihän tässä oo mitään järkee. Ismokin on meinannu kuolla nyt ainakin kaks kertaa. Ensin sellanen järjetön räjähdys ja se muka selvis siitä hengissä. Sitten joku hullu ajaa sen yli moottorikelkalla. Ja kaikki muutkin, Jennin ministerit ja sellaset.

Ps. kyllä mun miehellä täytyy sit ainaki olla perna vaikka ismolla ei nyt ookkaan.

Ja jatkuu.

Oli jossain typerässä tehtävässä koulussa lause, jonka joku siit ryhmästä oli kirjottanu. Se meni jotenki niin, että He ihailivat kommunismia puolustavia henkilöitä, vapaustaistelijoita, kuten Che Guevara. Huomioin tässä: Eihän Che ollut kommunisti? Che ja Fidelhän Kuuban johdossa nimenomaan kieltäytyivät tekemästä yhteistyötä silloisen kommunistisen Neuvostoliiton kanssa. Ja aiemmin julistivat vallankumouksen sosialistiseksi (tosin vastoin Guevaran tahtoa). Kannattaisko joidenkin ihmisten ottaa asioista selvää ennen pätemistä. Kiva taas tämmönen.

Eieieiei, kyllä nyt täytyy taas lopetella. Muuten istuisin tässä vielä huomenna kirjottamassa tätä typerää päänisisältöä itselleni. Fiksua.