Huomenia. Kellohan on tosiaan vasta 14.13.  Tykkään siis olla kipeenä kämpillä, tai siis välillä pitää olla vapaata lukiostakin.. Ei sillä että olisin nyt pois koulusta vaan sen takia etten jaksanu herätä. Oon oikeesti kipee. Kurkku on niin perkeleen kipee ettei puhumisestakaan tule oikeen mitään. Kaiken lisäks katoin just jakson Simpsoneita. Plus "There's a fucking tiger in the bathroom". Eli tällä hetkellä pyörii The Hangover. Ei siitä sen enempää.

Tossa tuli myös mietittyä vähän asioita. Esimerkiks sitä, miksi Suomessa asevelvollisuus on vain miehille. Sit mietitään tätä epätasa-arvo hommaa. Jos joku velvollisuus on vain miehille niin sehän vasta sitä epätasa-arvoa kylvää. Teoriassa ihan epäreilua. Että naiset olis niinku epäpäteviä kouluttautumaan tappajiksi. Mun mielestä jokaisen kyllä pitäisi sanoa ei tappajakoulutukselle. Mutta silti. Onhan se miehen ylistämistä, että vain miehet saa sotatilassa puolustaa maata ja ne naiset jotka on kaikkein typerimpiä on mukana. Naiset pääsee tästä velvollisuudesta helpolla: ei ole mitään velvollisuutta ! Ja Jehovat plus ahvenanmaalaiset pääsee myös ilman mitään asepalvelusta, Ja laissa on sanottu että jokaista pitää kohdella samanarvoisena. Käytännössä asepalveluslaki on siis harvinaisen epätasa-arvoinen laki. Äää, nyt menee taas pelkäksi vaahtoamiseksi. Ei ole mukavaa tämä ollenkaan ei.

Sitten tuli mieleen, että naapurimaamme Ruotsihan on aika lailla sosialistinen valtio. Siellähän puhutaan vallan S-puolueesta. S-ledaren (tai jotain sinnepäin), eräs naisihminen Sirén (meniköhän oikein?) on aika paheksuttu henkilö. Ainakin oman ruotsalaisen tuttavapiirini keskuudessa. En jaksa tätäkään pohtia sen enempää näin väsyneenä. Jatkakaamme tästä myöhemmin.

Tuli tässä myös mieleen. Lueskelin Iltalehden sivuilta kaikenlaisia uutisia, ja eniten minua ihmetytti pakastinkuolemien määrä. Joka toisessa uutisessa kerrottiin jonkun tai joidenkin löytyneen pakastimesta. MIKÄ IHMEEN MUOTIJUTTU PAKASTMISTA ON TULLUT? Yhdessä uutisessa kerrottiin poliisin löytäneen n.200 kissaa kuolleena jonkun sairaan homo sapiens sapiensin pakastimesta. Seuraava kertoi isästä, joka löysi lapsensa kuolleena pakastimesta. Ja toinen isäpappa löysi NELJÄ lastaan (vai olisko ollut kolme?) pakastimesta kuolleina piiloleikin päätteeksi. Ihan mukavaa. Toisaalta nyt on ollut niin kuuma, että pakastin voi olla ihan mukavan viileä paikka. Mutta menisivät edes JÄÄKAAPPIIN. Ei ihan yhtä kylmä mutta kelpaisi itselleni jos päättäisin ryhtyä jäähdyttelemään itseäni. Ihan naurettavaa. Lisäksi löysin Uutisen, joka kertoi koirilla ratsastavista apinoista. Jotenkin se toi heti mieleen Homer Simpsonin. Tästä sainkin idean laittaa DVD-soittimeeni Simpsonien tuotantokauden numero 5. Siinähän on se hauska Cape Horn jakso, jossa Sideshow Bob astuu monesti haravoiden päälle. Hei oikeesti. Miten musta tuntuu että mulla on harvinaisen huono huumorintaju??

Nyt lähtee siis Simpsonit käyntiin, oten jatkan kirjoittelua myöhemmin.

Med trevlig hälsning, JAG. (harjoittelua ruotsin yo-kirjoituksiin)